Mi szól az általunk forgalmazott garázs mellett?

- Az árak minden esetben tartalmazzák a magyarországi szerelés és szállítás költségét is

- Csak I. osztályú, minősítéssel rendelkező alapanyagokból készül a garázs

- 10 év garanciát vállalunk a garázsra

- tervdokumentációban, statikai számításban és e-napló vezetésben is együtt tudunk működni!

- Nincsenek fix méretek! Ha egy adott típusból egyedi méretet szeretne, a m2-ár nem változik!


TK típus - lapostetős kivitel

Lapostetős garázs Hörmann billenő kapuval

Újdonság a minősített alapanyagokból készült lapostetős garázs Hörmann billenő kapuval. A falak vízszintesen bordázott elemekből állnak, színük zöld (RAL 6011), sárga (RAL 1002 homoksárga) vagy fehér (RAL 9010) lehet. A kapu Hörmann billenő kapu, függőlegesen bordázott, fehér színű. A garázs mérete általában 3x5 m.


TK típus

Általános ismertető

A TK típusú garázsok felületkezelt zártszelvény vázra épített, kiváló minőségű Megaprofil trapézlemez borítással és tetőlemezzel készülnek. A billenő- illetve szekcionált kapuval rendelkező változat Hörmann garázskaput tartalmaz.

A magastetős TK garázsok ára színes oldallemezt és tetőlemezt tartalmaz, a színminta megtalálható honlapunkon. Az oldalfal és tetőlemez színe ezekből választható. Kérjük, ügyeljen arra, hogy néhány szín csak felár ellenében rendelhető! (ui. ezek a színek csak vastagabb kivitelben készülnek).

Ha garázsát nem bordáslemez fedéssel szeretné rendelni, javasoljuk a cserepeslemez fedést, mely szintén Megaprofil gyártmány. Ez a kivitel felárért rendelhető.


TK típus - magastetős kivitel

...kiváló minőség

Mindenki számára ajánljuk ezt az esztétikus megjelenésű, magastetős kivitelű garázst. Jelenleg három alapméretben kapható a szimpla kivitel. A garázs vázszerkezete zártszelvényből készül, mely festett, erre erősítik rá a kíváló minőségű ruukki lemezt. A lemezek színválasztéka bőséges, már 19 alapszínből választhat a kedves megrendelő. A garázs tartozéka a fehér színű billenő kapu is, mely motoros működésű is lehet.
Kérje árjegyzékünket e-mailben! Vagy töltse le az ÁRJEGYZÉKEK LETÖLTÉSE menüpont alatt!
TK típus - magastetős kivitel

Nagy színválaszték

A nagyobb méretű duplagarázsok már három magasságban kaphatók.


TK típus - magastetős kivitel

Újdonság!

Újdonság, hogy a hazai gyártású garázsokat már szekcionált kapuval is lehet rendelni. A kapu fehér színű, ritka bordázatú, faerezetes mintázatú.

A duplagarázst 1 db 5 m széles szekcionált kapuval szállítjuk.TK típus

kétszárnyú kapuval

Ha Ön a garázsát kétszárnyú kapuval szeretné rendelni, javasoljuk a TK20-as típust.


TK típus

Egyedi kivitelben is!

A hazai összeállítású garázsok akár egyedi kivitelben is elkészülhetnek! Kérje ajánlatunkat a méret és a kívánt kivitel megadásával!Kérem, küldjenek árjegyzéket készgarázsainkról!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot